Ons brood

Maatwerk

Maatwerk

Voor maatwerk kan je zeker bij ons aankloppen. Hoe mooi is het om ergens je eigen draai aan te geven en iets unieks op tafel te zetten. Wij denken graag met je mee!
Desem

Desem

100% echt desembrood naar volledig eigen recept, productieproces en desemcultuur. Krokante korst, spekkige kruim, rustiek en elk zijn eigen unieke smaak. Al onze soorten hierin voldoen aan de nieuwste wetgeving op het gebied van desembrood.
Grachtenbrood

Grachtenbrood

Al jaren koploper in ons assortiment. Een donker volkorenbrood met geroosterde mouten en gepofte tarwekorrels.
Mini’s

Mini’s

Ons VGB mini assortiment is opgebouwd uit klassiek en modern met een twist. Onderscheidende smaken die je smaakpapillen doen veroveren.
BIO

BIO

Bakker van Eekeren is al meerdere jaren SKAL gecertificeerd. Wij maken een breed assortiment aan BIO producten met groot- en kleinbrood.
Vegan

Vegan

De meeste ingrediënten van brood zijn eigenlijk standaard al VEGAN. Hiervan hebben wij de beste uitgezocht. Van een volkoren koolhydraatarm tot een bloemkool hamburgerbol!
Burgerbollen

Burgerbollen

Voor elke hamburger hebben wij een prachtige bijpassende bol! Ons paradepaardje is hierin de brioche hamburger bun gedecoreerd met 2 kleuren sesam. Ziet er super uit en draagt de heerlijke smaak van roomboter.
Gesneden kleinbrood

Gesneden kleinbrood

Ambachtelijk gebakken en gesneden luxe kleinbrood. Voor de ruime variatie van een heerlijke lunch.
Mini kleinbrood

Mini kleinbrood

Al het goede van het kleinbrood maar dan nog een slagje kleiner. Voor een gevarieerde lunch en in vele smaken verkrijgbaar.
Rozijnenbollen

Rozijnenbollen

Klassieke rozijnenbollen. Gemaakt naar oud Utrechts recept. Fris zoet van smaak.
Witte bollen

Witte bollen

Klassieke witte bollen. Al jaren op dezelfde manier gebakken. Deze mogen bij een lekker ontbijt of lunch natuurlijk niet ontbreken. Dit kan door ons alvast gesneden worden.
Tarwe bollen

Tarwe bollen

Klassieke bruine bollen. Al jaren op dezelfde manier gebakken. Deze mogen bij een lekker ontbijt of lunch natuurlijk niet ontbreken. Dit kan door ons alvast gesneden worden.
  • 1
  • 2
Back to top