Techniekweg 14
3542 DS UTRECHT
Telefoon: 030 241 25 35
kantoor@bakkervaneekeren.nl
Route naar de bakkerij
 

Nieuws om van te smullen.

`

Samenwerking met Albron Foodservice en The Green House Utrecht!
oktober 2018

Samen met Albron Foodservice ontwikkelden we voor het circulaire restaurant The Green House Utrecht een aantal heerlijke brood- en banketproducten. De ingrediënten hierin komen uit de directe omgeving. Zo worden de granen verbouwd in de Lopikerwaard en gemalen bij Molen De Valk in Montfoort. Bestel bij The Green House ook vooral het Utrechtse Appeltaartje met heerlijke lokale appels van Nieuw Slagmaat in Bunnik.
We zijn weer geslaagd!
18 augustus 2016
Ons Voedselveiligheid Systeem Certificaat is weer verlengd tot halverwege 2018.

De FSSC 22000 standaard is de wereldwijde standaard voor de voedingsmiddelenindustrie. Het continu verbeteren van de prestaties is een onderdeel van de standaard en belangrijk voor ons als Bakkerij.

Onze opdrachtgevers zijn hiermee verzekerd van het feit dat wij de hoogst mogelijke veiligheids- en hygiëne-normen in acht nemen bij het maken van onze produkten.KNVB bekerfinale Feyenoord - FC Utrecht
21 april 2016
Zondag gaan we scoren, alsof het warme broodjes zijn!
Dus dat bekertjuh hebben we vandaag,
alvast voor jullie,
naar het hartje van het land gehaald. ;-)De nieuwe schijf van vijf
20 april 2016
Volkoren- en bruinbrood in de basis
Volgens het Voedingscentrum is het eten van volkorenbrood en andere volkorenproducten een makkelijke manier om elke dag voedingsvezels, ijzer, jodium en B-vitamines binnen te krijgen. Ook geeft het Voedingscentrum aan dat je met 3 volkoren boterhammen per dag het risico op hart- en vaatzietken, diabetes type 2 (suikerziekte) en darmkanker verkleint.
Run for Kika Marathon18 april 2016
Gisteren sponsorden we de lunchpakketjes voor een deelnemersbijeenkomst van de Run for KiKa Marathon in New York en Berlijn. Bakker van Eekeren draagt Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) al vele jaren een zeer warm hart toe! Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!